Vrouw in Politiek Programma

De politiek is een mannenbolwerk en je merkt dat je de inhoud heel leuk vindt, maar het ‘gedoe’ er omheen minder. Je twijfelt of je je gaat aanpassen aan de anderen of dat je je eigen koers vaart. Maar wat is dan je eigen koers? Hoe pak je het aan? Wil jij jezelf laten zien zoals je echt bent?

   Aan het einde van dit programma, heb je je persoonlijke strategie bepaald. Heb je keuzes gemaakt voor een betere work-life-politics balance. Ook sta je met meer zelfsvertrouwen in de politieke arena, weet je fans aan je te binden en weet je het internet slim voor je te laten werken (o.a. social media).

  Vrouw in Politiek Programma

  Voor ambitieuze Tweede Kamerleden, Raadsleden, Provinciale Statenleden en bestuurders.

  Challenge

  Hoe zorg je jezelf blijft in de politieke arena? Dat jij die je niet hoeft aan te passen aan anderen? Maar dat jij volledig vanuit je authentieke kracht de politiek kunt veranderen en zelf succesvol kunt zijn.

  In dit coachingsprogramma gaan we in een ‘Roadmap naar je next step’, stap voor stap aan de slag met jouw politieke carrière.

  OPLOSSING

  In dit coachingsprogramma gaan we stap voor stap aan de slag met jouw politieke carrière en jouw (feminiene) kwaliteiten en ervaring:

  • Hoe blijf je jezelf in de politieke arena?
  • Hoe zorg je voor goede ‘work-life-politics’ balance?
  • Hoe ga je om met kritiek?
  • Hoe benut je je feminiene (leiderschap) kwaliteiten? 
  • Hoe ga je om met interne politiek (o.a. fractieperikelen)?
  • Hoe kom je los van je eigen criticus?

   Ja! Ik wil meer informatie.

   7 + 10 =