Afl. 104 “CRISISCOMMUNICATIE

TIJDENS DE CORONA CRISIS” 

De wereld om ons heen is sinds de uitbraak van de Corona virus en daarmee de Corona Crisis enorm veranderd. Wat betekent dat voor je communicatie als politicus of bestuurder? 

Online vinden we veel informatie over crisiscommunicatie en dan vooral de analyses van debatten en speeches achteraf. Zo ook van de speech van Minister President Mark Rutte waar we met zeven miljoen mensen naar hebben gekeken. Lees deze analyses vooral, ze zijn erg interessant. Maar na deze analyses weet je nog niet precies wat je er zelf aan (crisis)communicatie kunt doen. Daarom heb ik een podcast voor je opgenomen over Crisiscommunicatie tijdens de Corona Crisis.

In deze podcast ga ik graag met je in op wat jij nu zelf kan doen in deze periode van onzekerheid. In deze Politiek Succes Podcast krijg je antwoorden op de vragen:

  • Wat is het belangrijkste bij crisiscommunicatie?
  • Waarom is belangrijk is dat juist jij als politicus of bestuurder blijft communiceren?
  • Hoe geef je invulling aan communicatie vanuit jouw rol/taak?
  • Hoe zorg je voor aansluiting met je achterban?
  • Wat zijn veel gemaakte fouten bij crisiscommunicatie en hoe voorkom je die? 
  • Waar gaat het ècht over bij crisiscommunicatie?
  • Hoe zorg je voor een goede communicatiestrategie voor de komende periode?

 Juist als je geen (crisis)communicatie ervaring hebt is deze podcast voor jou. Heb je er al wel ervaring mee? Dan kun je luisteren om te horen of je op de goede weg bent.

 We hebben elkaar nodig om hier samen sterker uit te komen. Hopelijk kan ik je door deze podcast (iets) verder helpen in deze onzekere tijd. 

 

lUISTER HIER: 

Meer afleveringen

Episode 102: #102 ‘Het ligt in jouw handen er iets moois van te maken’ met Karima Bouchtaoui

Je hebt zelf de power om wat van je leven te maken.

Heb je ooit het gevoel gehad je wel iets wilt bijdragen om Nederland beter, mooier, veiliger, schoner, kansrijker of gelijkwaardiger te maken? Maar dat je het toch niet heb gedaan?

Het is zó makkelijk om je te verschuilen achter excuses om iets niet te doen. Het is makkelijk om onverschillig te zijn en de politiek en maatschappelijke uitdagingen aan anderen over te laten. Maar het gaat er juist om dat je niet wacht totdat alles in je leven perfect is. Het gaat om nu al te beginnen en dat we investeren in de jeugd, dat vrouwen elkaar helpen om die stap richting politiek of bestuur te zetten en dat je keuzes maakt om daarmee de beste versie van jezelf te worden.

Je hebt je unieke stem en persoonlijkheid en kan op kleine schaal al het verschil maken.

In deze tweede aflevering van de Politiek Succes Podcast heb ik de eer om te spreken met bestuurder Karima Bouchtaoui. Karima is Statenlid in Zuid-Holland en is ambtenaar in de gave stad Rotterdam en staat iedere dag op om Nederland kansrijker en rechtvaardiger te maken. Ze heeft twee kinderen en is een vrouw met een missie.

Luister naar deze aflevering en je leert hoe Karima haar ervaringen uit haar jeugd tot de dag van vandaag positief inzet om het verschil te maken. Wat haar drijft om, zeker in dit jaar van 75 jaar vrijheid, de jeugd inspireert om vrijheid en bevrijding niet als vanzelfsprekend te zien. Hoe zij zich inzet voor meer vrouwen in de politiek. Ze deelt haar geheim van slim organiseren, waardoor ook jij de beste versie van jezelf kan worden.

Special Guest: Karima Bouchtaoui.

Play

#101 Waarom de Politiek Succes Podcast is ontstaan – door Sanneke Nulkes

In de POLITIEK SUCCES PODCAST leer jij hoe je jouw politieke carrière naar de next level brengt, wat jij (en je partij/fractie) kunt leren van de laatste TECHNOLOGISCHE TRENDS en word je geïnspireerd door succesvolle (Amerikaanse) verkiezingscampagnes. Zodat professionele en persoonlijke campagnes bereikbaar worden voor iedere politieke kandidaat en (lokale) partij met een missie.

De serie 'CAMPAGNES EN VERKIEZINGEN' ontdek je de laatste technologische trends en leer je hoe je deze tactieken en strategieën inzet voor een succesvolle permanente- of verkiezingscampagne. Kiezers besteden een groot gedeelte van hun tijd online, op hun smartphone en in newsfeeds, dus de kandidaat en partij die hierop het beste weten in te spelen zullen het meest succesvol zijn.

In deze podcast nemen we je mee achter de schermen in de politiek. Politiek Succes Podcast introduceert je in de serie ‘RISING STARS’ bij de vernieuwers en talenten in de politiek. Deze politici delen hun verhalen en leggen uit wat ze in Nederland willen veranderen en hoe ze dat doen.

Als je gelooft in persoonlijke, positieve politiek en politiek met purpose en je wilt leren over de laatste campagne ontwikkelingen en van de rising stars, dan is dit de podcast voor jou.

ABONNEER JE NU voor nieuwe wekelijkse afleveringen.

Thema's: persoonlijk leiderschap | politieke campagnes | technologie | campagne communicatie | politieke marketing | promotie | presentatie | next level carrière | Amerikaanse verkiezingen | permanente campagne

Play