Sanneke Nulkes

Politiek Consultant & Marketing Strateeg

Maakt jouw ambitie waar

Consultancy | Coaching | Spreken

Hi, Ik ben Sanneke en ik werk met ambitieuze, enthousiaste kandidaten die niet bang zijn om door muren of glazen plafonds te breken.

Mijn verhaal

k ben Sanneke Nulkes. Politiek communicatie strateeg. Professioneel leiderschapscoach. Bedrijfskundige (BBA). Idealist. Avonturier.

Ik begeleid slimme, ambitieuze (kandidaat) politici zoals jij om zichtbaar en succesvol te worden in de politiek. Landelijk, provinciaal en lokaal.  

Ik geloof dat de politiek wel wat vernieuwing kan gebruiken. Dat kan alleen door het anders aan te pakken dan dat altijd gedaan is.

Met vijftien jaar campagne-ervaring  (bedrijven, non-profit en verkiezingscampagnes), ervaring in de actieve politiek en mijn opleiding tot professioneel coach heb ik alles in huis om jouw politieke carrière verder te helpen.

Bij mijn eigen Provinciale Staten (2007) campagne behaalde ik duizenden voorkeurstemmen. Ook begeleidde ik Tweede Kamerleden en raadsleden succesvol bij hun persoonlijke campagne.

Mijn ervaringen opleiding

Mijn ervaring

  • Lid Provinciale Staten Zuid-Holland

  • MarketingCommunicatie adviseur

  • Consultant Corporate- & Public Affairs

  • Senior Private Banker

Mijn opleiding

Bedrijfskunde (BBA)

Strategisch Management

Marketing (NIMA)

Online marketing (CMM)

Professioneel Coach (StIR geregistreerd)

Mijn aanpak

Ik geloof er in dat jij met jouw ambitie, kwaliteiten, ervaring en persoonlijkheid een geweldig verhaal hebt, dat kiezers overtuigt om op jou te stemmen.

Dat jij de vernieuwing kunt brengen die de politiek zo hard nodig heeft. 

Politiek is een spel. Verkiezingen winnen ook. Zodra je de regels van het spel kent en ze toepast, dan gaat er ook echt wat gebeuren. 

JE MOET ALLEEN NOG EVEN WETEN HOE!