Bouw jouw succesvolle persoonlijke campagne      

3 online trainingen van 1,5 uur – december 2021

 

Voor kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen die een unieke, authentieke en opvallende campagne willen, die aan de kiezer duidelijk maakt waarom zij dé kandidaat zijn waarop ze moeten stemmen. Voor kandidaten die slim gebruik willen maken van sociale media en het internet en die gaan voor een campagne die effectief is qua tijd, geld en energie.

 De trainingen zijn een verdieping op het boek ‘Succesvol in de politiek’ : het handboek voor nieuwe politieke leiders en kandidaten die verkiezingen willen winnen op een onderscheidende en authentieke manier waarbij de kiezer centraal staat.

Training 1 : Het belang van een sterk politiek merk

In deze training leer je hoe je jezelf onderscheidend positioneert ten opzichte van andere kandidaten. Wat zijn jouw kwaliteiten, waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe zorg je dat dit duidelijk overkomt op de kiezer?  Want iedere partij en kandidaat wil betaalbare woonruimte, een duurzame toekomst en meer jongeren betrekken. Maar hoe zorg je dat je opvalt en uitlicht wat wat jou uniek maakt?

Thema’s: positionering, personal branding, politieke campagne

60 min. presentatie & 30 minuten Q&A

Training 2 : Een winnend campagneplan

In deze training neem ik je aan de hand van 10 bouwstenen mee hoe je een effectieve en goede campagne opbouwt. Daarnaast leer je de nieuwste inzichten over een campagne. Is het wel slim om veel geld en tijd te investeren in sociale media of kan het ook slimmer (ja natuurlijk en en aan het einde van de training weet je hoe je dat doet)

60 min. presentatie & 30 minuten Q&A

Training 3 : Zichtbaarheid & Media

Alle kandidaten vragen online om de aandacht van de kiezer, hoe zorg je dat jij opvalt op sociale media? Hoe zorg je dat jouw boodschap blijft hangen tussen alle ruis tijdens het telefoon-scrollen door de kiezer?

 Waarom zijn ‘clicks en likes’ niet zo belangrijk als dat je denkt – en wat is dan wel belangrijk tijdens een online politieke campagne? Ook gaan we in op hoe je vaker in de media komt, zodat jij de kiezer goed kunt informeren over jouw campagne en standpunten.

60 min. presentatie & 30 minuten Q&A 

Sanneke Nulkes

Trainer & auteur

Voordat Sanneke (1982) politiek communicatie adviseur werd, was zij lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Zij woonde en werkte in 6 landen, waaronder India, Suriname en Amerika. Zij is auteur van het boek ‘Succesvol in de politiek’ en deze trainingen zijn een verdieping op het boek.

 

3 online trainingen EUR 47 ex BTW

In drie sessies van ongeveer een uur leer jij hoe jij jouw campagne zó opzet, dat je jouw doel kunt behalen, weet hoe je slim je tijd en geld inzet voor een optimaal resultaat en weet je hoe je online het beste zichtbaar bent en hoe je  in de media komt.

Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen zodat je direct aan de slag kunt!

3 online trainingen + boek + BONUS EUR 69 ex BTW en verzendkosten

In drie online trainingen van ongeveer een uur leer je de nieuwe inzichten en technieken voor een unieke en onderscheidende politieke campagne. Je ontvangt het boek ‘Succesvol in de politiek’ en een format voor een campagneplan op 1 A4.

Na afloop van de online trainingen kun je jouw vragen stellen zodat je direct aan de slag kunt.

Klaar om jouw campagne te kickstarten?

MELD JE SNEL AAN! 

12 + 13 =

Veel gestelde vragen

Wanneer zijn de trainingen?

De trainingen worden gehouden via MSteams op woensdag 8 december, woensdag 15 december en woensdag 22 december van 20.00 tot uiterlijk 21:30 uur. 

Maakt het uit van welke partij ik lid ben?

Het maakt niet uit bij welke partij je je thuis voelt, je bent welkom.


Mag ik de training delen met iemand anders?

De training heb ik met liefde voor je gemaakt en daarom is de training voor jou persoonlijk. Wil je dat iemand anders de training ook volgt? Laat deze persoon zich dan aanmelden voor deze trainingen.


Ik kan er niet live bij zijn, wat nu?

Indien je niet aanwezig kunt zijn ontvang je een link waarop je presentatie 24 uur kunt terugkijken.


Hoe kan ik me aanmelden?

Vult het aanmeldformulier in of mail naar sanneke@politieksucces.nl .

Geef aan of de de online trainingen wilt volgen of ook het boek + bonus. Je ontvangt een betaalverzoek en na betaling doe je mee.

JA DIT WIL IK! 

Gun jezelf een succesvolle campagne en meld je aan via bovenstaand formulier of via sanneke@politieksucces.nl