BESTEL NU HET NIEUWE BOEK!

SUCCESVOL IN DE POLITIEK

NIEUW BOEK

SUCCESVOL in de POLITIEK

Help jij mee om mijn droom te realiseren?
Ik schreef met Succesvol in de politiek het boek dat ik had willen lezen toen ik zelf de politiek in ging. Ik gun het aan iedereen die zichzelf niet vertegenwoordigt voelt in de politiek en een steuntje in de rug kan gebruiken om zelf de politiek in te gaan en succesvol te zijn.
Met jouw hulp wordt het boek professioneel vormgegeven, geredigeerd en gedrukt, zodat het boek voor veel mensen betaalbaar is en blijft.
Oplossingen voor de problemen van nu
Met mijn boek verleid ik mensen om de politiek in te gaan en geef ik ze concrete tips, adviezen en inspiratie om het beste uit zichzelf te halen, hun campagne te winnen en een goed (lokaal) politicus te worden en te blijven.De politiek kan namelijk wel wat vernieuwing gebruiken. Het politieke systeem trekt onvoldoende vernieuwing aan en verandert niet vanzelf. Met dit boek hebben nieuwe kandidaten de sleutel in handen om zelf het systeem te veranderen. Daarom hoop ik dat iedereen die zich niet vertegenwoordigt voelt in de politiek (vrouwen, LHTBI+’ers, lager opgeleiden, andersdenkenden) het boek leest en zorgt voor vernieuwende oplossingen voor de problemen van nu.
De belangrijkste do’s en don’ts
Succesvol in de politiekis een praktisch boek, mede dankzij mijn interviews met bekende en minder bekende politici. Ze beschrijven op een persoonlijke manier hoe hun carrière is verlopen en wat volgens hen de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Je leest in het boek:
– Hoe de politiek werkt en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen
– Hoe je je politiek talent ontwikkelt
– Met welke ongeschreven regels je rekening moet houden
– Hoe je je onderscheidend profileert
– Hoe je een winnend campagneplan schrijft
– Hoe je na de verkiezingen zorgt voor verandering
Steun mij en bestel mijn boek
Ik zou het geweldig vinden als je mij wilt helpen met het realiseren van dit boek. Met je bijdrage zorg je er niet alleen voor dat er straks een prachtig boek verschijnt, maar help je bovendien actief aan het bevorderen van meer diversiteit en inclusiviteit in de politiek en aan echte oplossingen voor de grote vraagstukken die ons allemaal raken.

wat je leert:

Hoe je veel voorkeursstemmen krijgt door jezelf te zijn en (social) media slim in te zetten.

UItdaging

Kiezers hebben volop keus. Hoe zorg je er nou voor dat ze voor jou kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar jij voor staat. 

In deze training ontdek je wat jou uniek maakt, waar de kiezer van wakker ligt en hoe je daarop creatief en effectief kunt inspelen tijdens je online en offline campagne. Je leert hoe je vaker in de media komt en jezelf online kunt profileren. 

oplossing

Wat leer je in het boek?