Coaching voor raadsleden

Je had je nog zó voorgenomen om veel in contact te blijven met de kiezer en je niet te laten opslurpen door al het raadswerk in het gemeentehuis. 

Je baan combineren met het raadswerk valt niet altijd mee. Je moet keuzes maken in wat je doet, voor wie en hoe veel tijd je aan je raadswerk kunt besteden. Toch weet je dat dit is wat je graag wilt doen en je wilt dus opgaan voor een volgende termijn. Maar hoe pak je dat slim aan?

Aan het einde van dit ‘Coaching voor raadsleden’ programma, heb je je persoonlijke strategie bepaald. Heb je keuzes gemaakt voor een betere work-life-politics balance. Ook sta je met meer zelfsvertrouwen in de politieke arena, weet je fans aan je te binden en weet je het internet slim voor je te laten werken zodat je met minder tijd toch veel effect bereikt (o.a. social media).

Coaching voor raadsleden

Voor ambitieuze raadsleden die het beste uit zichzelf willen halen.

Challenge

Je bent raadslid en hebt een baan, een sociaal leven, een gezin/parner en nu ook nog het raadswerk erbij. Het is veel en je wilt zelf de regie weer terug over jouw agenda, jouw prioriteiten en hoe je je profileert naar de kiezer. 

In een coachingsprogramma van 8 weken, heb je je persoonlijke spindoctor, adviseur en consultant in een. 

OPLOSSING

In dit coachingsprogramma gaan we stap voor stap aan de slag met jouw politieke carrière en jouw raadslidmaatschap:

  • Hoe blijf je jezelf in de politieke arena?
  • Hoe zorg je voor goede ‘work-life-politics’ balance?
  • Hoe ga je jezelf profileren?
  • Hoe ga je om met interne politiek (o.a. fractieperikelen)?

    Ja! Ik wil meer informatie.

    2 + 1 =