Onderscheidende, betaalbare en effectieve politieke campagnes

Voor nieuwe en ervaren kandidaten die met zelfvertrouwen en slimme strategie kiezers voor hun plannen willen winnen.

LEES MEER

Voorkom fouten en voel je zelfverzekerd

Met vertrouwen jouw verhaal ontdekken en delen. Leer van ervaren trainers, weet wat je wèl en vooral ook niet moet doen in speeches, debatten, online en media.

Bespaar tijd, geld en energie

Gegarandeerd tijd en geld besparen door je campagne effectief te voeren. En tips hoe je inkomsten verhoogt door fundraising.

Bewezen resultaat

Honderden kandidaten gingen je voor. en met succes. Kandidaten zijn met voorkeursstemmen gekozen. Belangrijker nog: ze kijken terug op een goede en plezierige campagne.

Kickstart je politieke campagne - 2 uur

In twee uur heb je de basis van je campagneplan op 1. A4. Je weet wat de meest gemaakte fouten zijn die kandidaten en hoe je ze voorkomt. Hoe je jouw authentieke verhaal vertelt, hoe je zichtbaar bent zonder dat het je veel tijd kost  en wat je kunt doen om het resultaat te behalen wat jij verlangt. 

Politieke Campagne Academy - 3 maanden

In de Politieke Campagne Academy leid ik je samen met 5 andere experts in 3 maanden op tot een goede ‘campaigner’.  We leren je alles over campagne voeren op jouw eigen manier, zichtbaarheid, storytelling, online campagnevoeren, omgaan met de media, fundraising. Kortom, alles wat jij nodig hebt voor een goede campagne.

Campagnetraining voor fracties en kandidatenlijsten

Alle kandidaten van de kandidatenlijst allemaal wat laten aanrommelen? Of gun je ze allemaal een succesvolle start, die ook nog eens voor synergie voor de partij zorgt? In één dagdeel alle kandidaten van jouw kandidatenlijst inspireren en informeren over de campagne? Alle neuzen dezelfde kant op. Iedereen dezelfde goede start. Gezamenlijk een goed resultaat.