BESTEL NU HET NIEUWE BOEK!

SUCCESVOL IN DE POLITIEK
BESTEL HIER

NIEUW BOEK

SUCCESVOL in de POLITIEK

Maak je politieke ambities waar

Succesvol in de politiek is het boek dat ik had willen lezen toen ik de politiek in ging. Ik gun het aan iedereen die zichzelf niet vertegenwoordigt voelt in de politiek en een steuntje in de rug kan gebruiken om zelf de politiek in te gaan en succesvol te zijn.

 Oplossingen voor de problemen van nu

 Met mijn boek verleid ik mensen om de politiek in te gaan en geef ik ze concrete tips, adviezen en inspiratie om het beste uit zichzelf te halen, hun campagne te winnen en een goed (lokaal) politicus te worden en te blijven.De politiek kan namelijk wel wat vernieuwing gebruiken. Het politieke systeem trekt onvoldoende vernieuwing aan en verandert niet vanzelf. Met dit boek hebben nieuwe kandidaten de sleutel in handen om zelf het systeem te veranderen. Daarom hoop ik dat iedereen die zich niet vertegenwoordigt voelt in de politiek (vrouwen, LHTBI+’ers, lager opgeleiden, andersdenkenden) het boek leest en zorgt voor vernieuwende oplossingen voor de problemen van nu.

 De belangrijkste do’s en don’ts

 Succesvol in de politiek is een praktisch boek, mede dankzij mijn interviews met bekende en minder bekende politici. Ze beschrijven op een persoonlijke manier hoe hun carrière is verlopen en wat volgens hen de belangrijkste do’s en don’ts zijn. Je leest in het boek:

– Hoe de politiek werkt en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen

 – Hoe je je politiek talent ontwikkelt

– Met welke ongeschreven regels je rekening moet houden

 – Hoe je je onderscheidend profileert

– Hoe je een winnend campagneplan schrijft
– Hoe je na de verkiezingen zorgt voor verandering